Aktuellt datum och tid: tis aug 21, 2018 14:26

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]




Ny tråd Svara på tråd  [ 4 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: ons aug 23, 2017 15:47 
Offline
Nybörjare

Blev medlem: ons aug 23, 2017 15:22
Inlägg: 2
Hej har ett jätte problem med min jeep, inga mätare fungerar, varv , ladd ,temp , tank...
Och har kollat och mätt alla säkringar men ingen är trasig, någon som har förslag på fel eller vidare felsökning, mvh Rikard


Upp
 Profil  
Svara med citat  
InläggPostat: ons aug 23, 2017 17:19 
Offline
Forumräv
Användarvisningsbild

Blev medlem: sön jan 10, 2010 12:48
Inlägg: 838
Dåligt batteri? Dålig jord?

_________________
Jeep-lös för tillfället. Det närmsta terrängbil jag kommer just nu är en 945 med slungdiff i bakaxeln, inte så illa alltid :twisted:


Upp
 Profil  
Svara med citat  
InläggPostat: ons aug 23, 2017 21:40 
Offline
Nybörjare

Blev medlem: ons aug 23, 2017 15:22
Inlägg: 2
jonte_malmö skrev:
Dåligt batteri? Dålig jord?


Nytt batteri... hmm kan ev ha hittat felet ruck ur kontakten till tändningslåset verka lite mörken.. men har inte.hunnit testa då halva instrumentbrädan ligger på sidan av


Upp
 Profil  
Svara med citat  
InläggPostat: fre aug 25, 2017 20:56 
Offline
Nybörjare

Blev medlem: lör jan 15, 2011 16:11
Inlägg: 4
Ort: Luleå
Ett tips när att löda om kontakterna till kabelhärvan på instrumentgruppen. Det är ett ganska vanligt fel på xj.

Skickat från min Lenovo TAB 2 A10-70F via Tapatalk


Upp
 Profil  
Svara med citat  
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 4 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
POWERED_BY
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011