Sida 1 av 1

Lodbrok Offroad Raid 25-27 Maj 2018 i Borås

Postat: tor nov 09, 2017 21:54
av Marcus
Hej!

En tävling är planerad i ett lite nytt stuk, hos Team Wiken Offroad klubb i Borås i samarbete med OMW Sweden AB.

För att få reda på mer så besök vår Facebook sida, som kommer vara vår primära (och enda officiella) kanal för information kring tävlingen.

https://www.facebook.com/LodbrokeSweden/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vi har redan flera internationella team som vill komma och köra så var ute i tid, platserna kan fyllas fortare än man tror.
Bilar, utv (Sxs) och Atv är välkomna och tävlar i egna klasser.

Ett event sponsrat av Red-Winches Racing!

Re: Lodbrok Offroad Raid 25-27 Maj 2018 i Borås

Postat: fre nov 10, 2017 16:02
av Marcus
Nu var ni ju lite taskiga mot mig, då jag båda har skapat denna tråden och är moderator...

Svar som moderator:
Era inlägg har tagits bort då de avviker från ämnet som trådskaparen har i tråden, vill ni kommentera val av att använda Facebook, tvitter, forum eller liknande så får ni skapa en ny tråd kring dessa ämnen under rätt forumsdel.


Svar som del i organisationen av tävlingen:
Vi har valt att använda Facebook som våran primära kanal för utgivande av information då väldigt stor del av tävlande i offroad finns med i gruppen, sidor och communitys där, det ger lätt väg att kommunicera via messenger med aktiva i flera länder. Vi har sett från egen erfarenhet att det är en mycket bra, direkt och genomslagsverkande plattform.
Det finns många andra former av forum som man kan använda i dag på internet, men Facebook är den som är absolut mest använd, ger snabba möjligheter till att skapa en egen hemsida, skapa evenemang, skapa en profil för det man vill marknadsföra.
Och allt detta är gratis (nja... vi betalar ju genom att de får rikta reklam till oss... visst)

Så nej, vi kommer inte att publicera information via någon annan plattform nu, vi vet att vi redan har fått över 5000 interaktioner med vårat budskap via FB, och vi har över 30 st som anmält sig intresserade till att få mer info. Det är mer än vi lyckats någon annanstans tidigare i våra försök att locka aktiva till våran sport. Dock är det inte sagt att vi har 30 startande, det är fortfarande till att låta framtiden visa oss det.

Facebook är i dag ett jätteföretag och tjänar massor med pengar på oss, japp... håller med... men de har oxå lyckats bli oerhört duktiga på att hjälpa oss med att få ut ett budskap fort till väldigt många. I massor av länder.

Vi kommer även, vilket kan vara svårare för vissa, att publicera alla dokument, papper, information på endast engelska, men man borde kunna hitta någon i ens närhet som kan hjälpa en att översätta om man inte kan språket helt själv.

Att låna fruns, kompisens, mammas fb för att få informationen borde gå för de som är intresserade av att vara med i tävlingen, eller helt enkelt skaffa sig ett gratis FB konto, som man bara använder för offroaddialogen, så gör jag primärt med min FB.

Re: Lodbrok Offroad Raid 25-27 Maj 2018 i Borås

Postat: lör nov 11, 2017 23:20
av klirre
Bra rutet! Heja er som orkar arangera tävlingar :tumbup:

Klart intressant event :woot:

Re: Lodbrok Offroad Raid 25-27 Maj 2018 i Borås

Postat: fre mar 09, 2018 10:14
av mudmike
Ni har väl inte missat att anmälan är öppen nu

Re: Lodbrok Offroad Raid 25-27 Maj 2018 i Borås

Postat: lör jun 02, 2018 20:40
av Lone Wolf
Finns några filmer på tuben, För er som inte var på plats :woot:

https://www.youtube.com/watch?v=nEOAdKvWO-U" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=w5wsFBw2elE" onclick="window.open(this.href);return false;